Speeddate voor senioren bij Berkel Palace in Borculo

BORCULO – Dansen, lachen, flirten en kennismaken in Borculo voor alleenstaanden. De laatste week van oktober wordt ‘De Week van de Single voor Berkelland’. In de grote zaal van Berkel Palace in Borculo vindt zondagmiddag 27 oktober een speeddate plaats voor alleenstaande senioren (±60-75jr) en de week erna op zaterdagavond 2 november een singlesuitgaansavond voor 40+ en ouder.

“Er is een deejay dus er kan de hele avond gedanst worden,” vertelt Getty Schepers van DatingOost. Het datingbureau was in het voorjaar met een tuinfeest voor singles (±40-65jr) present bij Berkel Palace. “Vanwege de harde wind moesten we helaas naar binnen en werd het toch een gezellige avond waar toen, snel geïmproviseerd, ook gedanst kon worden. De zaal leent zich perfect voor een dansfeest. Vandaar dat we nu een deejay hebben geboekt. Sinds vorig jaar organiseren we, vanwege de vele vraag naar, ook speeddates voor senioren. Een schot in de roos. Mensen vinden het prachtig om hieraan mee te doen. Ook heel spannend, maar wij begeleiden de gehele speeddate. Al bij binnenkomst wordt iedereen persoonlijk verwelkomd. Alhoewel, dat doen we ook altijd bij de singlescafe’s, dit wordt erg gewaardeerd. Het voelt vertrouwd en stelt gerust. Voor de singlesavond hoeft men zich niet aan te melden, maar voor de speeddate is het belangrijk dat we wel precies weten hoeveel dames en heren we tegenover elkaar kunnen zetten.”

Wat is speeddaten?
Binnen een middag maken circa tien à dertien mannen en vrouwen kennis met elkaar. Ze krijgen enkele minuten de tijd om elkaar aan tafel face-to-face te spreken om te zien of er samen nog een uitgebreidere date in zit.
Voor aanmelden en meer informatie voor de speeddate kan contact opgenomen worden met www.DatingOost.nl 0546-492899

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven