Toneelvereniging Plankenkoorts op 2 november weer op de planken


NOORDIJK – Toneelvereniging Plankenkoorts uit Noordijk geeft zaterdag 2 november a.s. twee voorstellingen in gemeenschapshuis ’t Haarhoes, Haardijk 2 te Noordijk. 

De voorstellingen beginnen om 14.30 uur en 20.00 uur. De zaal is beide keren een half uur voor aanvang geopend. De entreekaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar tot en met vrijdag 1 november bij:
* Tabakorie Rona te Neede.
* Anne Mieke Wesseldijk, G.L. Rutgersweg 10 te Noordijk
* Via e-mail [email protected]. De kaarten liggen dan bij de entree tegen voorverkooptarief voor u klaar.

De kaarten kosten € 7,50 in de voorverkoop en € 8,50 aan de zaal. Dit is incl. koffie/thee. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang. Aan het aantal zitplaatsen is een maximum gesteld. Bestel uw entreekaarten dus op tijd.

Plankenkoorts brengt deze zaterdag het toneelstuk “Kat van huis?….dan wij ook!! Een blijspel in 3 bedrijven geschreven door Adriaan Vellinga. Ter ere van het 15-jarig bestaan van de handwerkgroep willen de dames een paar dagen op stap zonder de mannen. Als de dames van huis zijn, willen de heren ook alleen op pad. Maar wat doe je met een inwonende schoonvader? Wie past er op hem? Hiervoor worden snode plannen beraamd. Een flinke onweersbui en de eerdere thuiskomst van de dames zorgen voor de nodige consternatie. Helemaal als blijkt dat schoonvader Berend verdwenen is. De paniek slaat toe. Maar gelukkig komt, zoals het in een blijspel hoort, alles weer op zijn pootjes terecht.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven