Uitslagen amateurvoetbal Berkelland

BERKELLAND – Het was vandaag derby day in onze gemeente, er stonden veel “Berkelland Derby’s”op het programma. In de vierde klasse B won Sportclub Neede de derby tegen FC Eibergen(0-2), elders op deze site een uitgebreid verslag van dit duel. VIOS Beltrum ging in eigen huis kansloos ten onder tegen UDI (6-2), Rietmolen won juist knap van Diepenheim (2-1). In de vijfde klasse B won EGVV in Geesteren van buurman GSV’63 (2-3) een eindje verder op maakte DEO korte metten met Haarlo (6-2).  Rekken speelde dan wel geen “Berkelland Derby” , maar verstevigde wel de koppositie met een monster zege, het werd 9-2 tegen Zelhem. 

Voor v.v. Ruurlo ook geen derby, zij komen dit seizoen überhaupt geen enkele Berkellandse ploeg tegen. Er was wel een overwinning voor de Ruurloërs, de eerste van dit seizoen. In eigen huis werd SC Rheden verslagen met 3-2.

Hieronder alle uitslagen:

Derde klasse C:
HC’03 – FC Trias 3-4
Witkampers – Montferland 2-2
Ruurlo – Rheden 3-2
Lochem – VVO 4-2
Doetinchem – OBW 0-7
PAX – VVG 0-2

Vierde klasse B:
Rietmolen – Diepenheim 2-1
VIOS Beltrum – UDI 2-6
FC Eibergen – Sportclub Neede 0-2
Markelo – Buurse 6-2
Hector – Hoeve Vooruit 1-2

Vijfde klasse B:
Wolfersveen – Vosseveld 2-1
DEO – Haarlo 6-2
Rekken – Zelhem 9-2
GSV – EGVV 2-3
Erix – Bredevoort 0-1

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven