Verdiende overwinning HCR Prinsen op STZ Zundert

HAARLO – HCR Prinsen heeft de opgaande lijn van de afgelopen weken zondag thuis kunnen doortrekken door een ruime en verdiende 8-0 overwinning op het bezoekende STZ Zundert.

 

Torbjörn Blomdahl kende geen enkele moeite met Barry van Beers. De Zweed in Haarlose dienst won na 23 beurten met 40-23. In het eerste deel van de wedstrijd had alleen Raymund Swertz moeite om zijn partij tegen Sam van Etten winnend af te sluiten.

 

Hij keek in het begin wel tegen een achterstand aan, maar raakte geen moment in paniek. Door goed verdedigen kwam hij bij 34-34 langszij en vanaf dat moment liet hij zijn klasse zien en won na vijftig beurten met 40-34”, aldus captain Dinand Prinsen.

 

In het tweede deel zag hij zowel Dick Jaspers als Anno de Kleine goed spelen. “Anno had geen enkele moeite met Rick van Beers. Anno won in 26 beurten met 40-26. Dick had halverwege een 25-12 voorsprong maar maakte toen een paar foutjes waardoor Roland Forthomme de partij nog spannend wist te maken. Na 20 beurten trok hij de partij met 39-40 toch definitief naar zich toe. We bezetten nu de derde plaats met slechts één punt achterstand op Dallinga en S.I.S. en daar zijn we best tevreden mee”.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven