Wegafsluiting N319

ACHTERHOEK – De N319 tussen de rotonde Marskramer / Oude Papendijk en de kruising Zwolseweg in Groenlo is afgesloten voor verkeer tussen vrijdag 25 oktober 19.00 uur en maandag 28 oktober 06.00 uur. Ook de op- en afritten van de N18 bij Groenlo zijn niet bereikbaar. De Winterswijkseweg (parallelweg van de N319) is in dit weekend alleen toegankelijk voor aanwonenden en bedrijven. Doorgaand verkeer en bezoekers van het park Marveld worden omgeleid.

Asfaltonderhoud
Provincie Gelderland vervangt tijdens dit weekend het asfalt op de N319 tussen de rotonde Marskramer / Oude Papendijk en de kruising Zwolseweg. Hulpdiensten kunnen tijdens de werkzaamheden de N18 bereiken via het werkvak. 

Reserveweek
Als het weer erg slecht is kunnen de werkzaamheden niet uitgevoerd worden. Provincie Gelderland heeft daarom een reserveweekend gepland tussen vrijdag 1 november 19.00 uur en maandag 4 november 6.00 uur.

Meer informatie
Meer informatie over het project vindt u op http://www.gelderland.nl/N319-Ruurlo-Groenlo. Voor vragen kunt u op werkdagen contact opnemen met het provincieloket, telefoon 026 359 99 99 of per e-mail [email protected]. Kijk voor meer informatie over de afsluiting en omleidingsroutes op http://www.bereikbaargelderland.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven