Berkelschippers brengen Sint en Piet naar Borculo

BORCULO – Op zaterdag 16 november worden Sinterklaas en zijn pieten in Borculo welkom geheten. De Berkelschippers brengen de gasten uit Spanje, varend met de Jappe, over de Berkel naar Borculo Uiteraard openen zij eerst de bruggen zodat Sint en pieten omstreeks 14.00 uur bij de aanlegsteiger voor het gemeentehuis arriveren. Daar kunnen kinderen met hun ouders het welkom namens de gemeente Berkelland volgen, omlijst door muziek van Volharding.

Na het welkom gaat het, voorafgegaan door muziekvereniging Volharding, richting Muziekcentrum Borculo. Wat er onderweg allemaal gebeurt, blijft nog even een verrassing … In het muziekcentrum volgt een programma van zang en dans. Alle kinderen krijgen de mogelijkheid om Sint en pieten persoonlijk een hand te geven en na afloop een zak met snoepgoed in ontvangst te nemen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven