Concordia en Amicitia houden Naoberconcert


GEESTEREN/NOORDIJK – Het blijft nog even druk op de weg tussen Noordijk en Geesteren de komende maandag avonden! De muzikanten van Amicitia en Concordia repeteren samen, afwisselend in Geesteren en Noordijk, ter voorbereiding op een gezamenlijk concert op vrijdag 8 november, het Naoberconcert. Voor muziekverenigingen, vooral die in kleinere kernen, is het niet altijd even makkelijk om alle instrumenten in het orkest goed bezet te krijgen.

Concordia en Amicitia vangen dit op door elkaar te ondersteunen bij bijvoorbeeld concerten of optochten.
Deze samenwerking wordt bekroond door het vormen van een groot orkest, waarin alle leden samen musiceren. Voor de muzikanten is het niet alleen leuk om te spelen in een groot orkest, ook wordt er van elkaar geleerd en worden er ervaringen uitgewisseld.

Zowel Concordia als Amicitia heeft enkele muziekstukken aangeleverd , die onder leiding van de respectievelijke dirigenten Erwin Boonk en Gerben van Lochem ten gehore zullen worden gebracht.
Verder werken aan dit concert mee de drumband van Concordia onder leiding van Erik Nijland, en jeugddrumband Het Klein Begin uit Borculo, onder leiding van Robin Messink.

De muzikanten hopen op een gezellige muzikale avond, waarbij u van harte uitgenodigd bent ! Het Naoberconcert op vrijdag 8 november begint om 20.00 bij zalencentrum Baan aan de Dorpsstraat in Geesteren. De entree is gratis.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven