Crescendo Rekken houdt kerstmarkt

REKKEN – Crescendo Rekken houdt zondag 8 december de negende editie van de jaarlijkse kerstmarkt. Voor het derde jaar in nieuwe stijl in hartje Rekken bij de NH Kerk, wordt deze kerstmarkt gehouden. Iedereen is vanaf 11.00 uur welkom om te genieten van de kerstmarkt en alle activiteiten. Op de kerstmarkt staat een grote verwarmde tent met vele gezellige kraampjes. Maar er is veel meer te beleven. Er is een gevarieerd programma deze zondag. Er is een levensgrote bakoven waar brood wordt gebakken. De hele dag kan worden genoten van live muziek van een kerstmannenorkest en Zanggroep, Black Pearl Music, die iedereen in gezellige stemming zal brengen. Natuurlijk zijn er lekkere hapjes en drankjes verkrijgbaar, in de verwarmde tent. Geniet van een heerlijk glas glühwein of warme chocolademelk terwijl de kinderen ondertussen prachtig geschminkt worden. Verder is de kerk de hele dag geopend(expositie) en worden er tal van activiteiten georganiseerd door de vele deelnemers.

Onlosmakelijk verbonden
Deze zijn onlosmakelijk verbonden met de Rekkense kerstmarkt. Ieder jaar bezoeken meer wandelaars deze prachtige uitgezette tochten in Rekken. Dit jaar kan er gekozen worden uit afstanden van 3, 9,15 of 20 kilometer. Er kan al vanaf 9.00 uur worden gestart, zodat bij terugkomst nog uitgebreid de kerstsfeer kan worden geproefd. En voor de wandelaars zal dat geen probleem zijn, want voor 5 euro inleggeld krijgen zij een kop koffie of thee vooraf of onderweg bij het rustpunt en een kop warme soep naar keuze aan de finish.

Kerstbomen en kerstloterij
De kerstmarkt staat bekend om haar kerstbomen en kersttakkenverkoop. Voor de bomen kan gekozen worden uit drie verschillende groottes; 1,5 of 2 óf 2,5 meter hoog. De bomen worden kort voor de markt uit de grond gestoken, zodat een verse boom zijn opwachting maakt. Wees er wel snel bij want op is op. De gebruikelijke kerstloterij wordt ook niet vergeten. Voor 2,50 euro kan iedereen kans maken op prachtige prijzen. Te winnen zijn een herenfiets, een Philips android-tv, dubbele fietstassen en heerlijke vleesschotels of een smakelijk banket. De loten worden nu al verkocht door leden van Crescendo, maar zijn uiteraard overdag ook op de markt te koop. Om 15.00 uur volgt de trekking die middag.

Zorg dat je er deze dag bij bent vanaf 11.00 uur en proef deze gezellige kerstsfeer in hartje Rekken. Volg alle informatie op de website http://kerstmarktrekken.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven