Eigen kledingshop voor FC Eibergen

EIBERGEN – In samenwerking met kledingsponsor/-leverancier ter Avest Sport uit Haaksbergen heeft FC Eibergen nu een eigen ledenshop voor sportkleding en materialen. In deze ledenshop, die via de website van FC Eibergen te bezoeken is, kan kleding worden besteld uit de lijn die FC Eibergen als club gekozen heeft. Denk aan trainingsshirts, trainingspakken, kousen etc. Ook kan er buiten de kledinglijn van FC Eibergen worden besteld, denk aan merken als Stanno, Derbystar en Reece Australia. Zo vind je er bijvoorbeeld wedstrijdballen, keepershandschoenen, thermokleding en tassen.

Uiteraard is het mogelijk om kleding en tassen te voorzien van het logo van FC Eibergen als bedrukking.

Voordeel voor
leden is dat de ledenshop een korting biedt voor bestellingen die online worden gedaan. Het is dus voordelig hiervan gebruik te maken.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven