HCR Prinsen wint ook van Dekker Keukens

HAARLO – HCR Prinsen heeft zondag de opgaande lijn tegen Dekker Keukens goed doorgetrokken. Halverwege had de ploeg van captain Dinand Prinsen al een 4-0 voorsprong. Jef Philipoom toonde opnieuw een goede reserve te zijn voor de ploeg uit Haarlo en versloeg de altijd taaie Gerwin Valentijn met 40-34 in 19 beurten. Op de andere tafel had Raymund Swertz geen kind aan Richard Dekker. Na een tussenstand van 22-7 na elf beurten finishte de Noord Limburger in de 23ste beurt met 40-26.

In het tweede deel had met name Anno de Kleine in het begin moeite met Paul Bruijstens, 15-18 na tien beurten. Met een serie van tien caramboles leek de Helmonder orde op zaken te stellen, maar Bruijstens gaf zich niet zomaar gewonnen. Bij de stand 32-32 maakte De Kleine een serie van zes caramboles en maakte in de 33ste beurt de partij uit. Zijn tegenstander kwam nog tot 36 caramboles. Eddy Leppens kende tegen Ad Koorevaar geen enkel pardon. Met onder andere een serie van negen caramboles won de Belg na  24 beurten met 40-17 toonde ook hij zijn klasse.

Deze wedstrijd is dik en dik verdiend. Misschien Anno de Kleine hahd wat moeite op van zijn tegenstander los te komen, maar de overige drie spelers waren deze middag oppermachtig. Een overwinning waar niets op af te dingen valt”, aldus de captain

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven