Heerlijk filmavondje in de Needse Bibliotheek


NEEDE – Op donderdagavond 5 december, vanaf 20.00 uur, is in de Bibliotheek Neede de film ‘The Wife’ te zien. Iedereen is van harte welkom voor dit heerlijke filmavondje! De toegangsprijs is €6,00 en leden van de Bibliotheek krijgen een euro korting.

The Wife
Joan Archer is al veertig jaar getrouwd met succesvol schrijver Joseph Castleman, voor wie ze haar eigen ambities, dromen en carrière veertig jaar opzij heeft gezet heeft terwijl ze zijn losbandige escapades tolereerde. Het beeld dat de buitenwereld van hen heeft is echter gebaseerd op een leugen, en na al die jaren beginnen er barsten in de façade te ontstaan, juist wanneer Joseph op het punt staat de Nobelprijs voor literatuur in ontvangst te nemen. Dit ijzersterke, spannende drama over menselijke relaties en het vinden van een eigen stem is gebaseerd op het gelijknamige boek van Meg Wolitzer.
Regisseur: Björn L. Runge
Met: Glenn Close, Jonathan Pryce en Christian Slater

Programma en kaarten reserveren
Onder de naam CINEbieb vertonen vijf vestigingen van de Bibliotheek Oost-Achterhoek in de wintermaanden maandelijks filmhuisfilms. In elke deelnemende vestiging liggen boekenleggers met het complete programma. Wilt u het totale overzicht van alle films zien, dan kunt u terecht op www.oostachterhoek.nl/cinebieb.
Toegangskaartjes voor de films zijn te koop op bovengenoemde website. De toegangsprijs is € 6,00, leden van de Bibliotheek Oost-Achterhoek krijgen een euro korting.
Na de film wordt u een consumptie aangeboden en kunt u onder het genot van dit drankje nog even gezellig napraten.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven