Herman Rouwenhorst en Harrie Wessels winnen tweede wedstrijd kruisjassen voor paren in Eibergen

EIBERGEN – Door de Eibergse Kaart Club werd de tweede van vijf wedstrijden kruisjassen voor paren gehouden in Café de Beuk. Deze wedstrijd werd gewonnen door Herman Rouwenhorst en Harrie Wessels met 4329 punten. Tweede werden Johan Stortelder en Theo Baks met 3950 punten en derde werden Jan Lammertink en Willem Hasselo met 3865 punten. Wim Daanen en Jan Wagensveld werden met 3604 punten vierde en Ingrid en Rene Heubach werden vijfde met eveneens 3964 punten.

In het klassement na twee wedstrijden is de leiding in handen van Theo te Vogt en Harrie Pasman met 7825 punten. Tweede zijn Harrie Wessels en Herman Rouwenhorst met 7744 punten en derdezijn Johan Ziemerink en Joop van Meegen met 7682 punten. Johan Stortelder en Theo Baks zijn vierde met 7548 punten en Harrie Lansink en Johan Spanjer zijn vijfde met 7500 punten.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven