Kerstconcert Roon Staal in de Joriskerk Borculo


BORCULO – Donderdag 19 december a.s. geeft zanger-pianist Roon Staal een kerstconcert te Borculo in de Joriskerk. Met zijn warme stem en pianospel weet hij zijn bezoekers te raken en in de stemming te brengen van de aankomende kerstperiode door zijn vertolking van bekende songs als “Oh Holy Night”, “Silent Night”, “Mary’s Boy Child”, “Gloria in Excelsis Deo”, “Away In A Manger”en “The Holy City”. Ook “Pie Jesu” staat op het repertoire evenals af en toe een eigen compositie die past bij de kerstgedachte.

Het concert te Borculo is een van de 13 concerten in de Kerst Tour 2019. De aanvangstijd is 20.00 uur. De locatie is een half uur voor aanvang van het concert geopend.

Alle informatie over de concerten en het reserveren van kaarten kunt u vinden op www.roonstaal.com of via tel.nr. 0630025992.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven