RGV 3 en 4 naar NK trampolinespringen voor clubteamsteams

RUURLO – Zaterdag 9 november 2019 werd de tweede en tevens laatste plaatsingswedstrijd trampoline springen gehouden in sporthal ‘t Rikkenhage te Ruurlo. Twee teams, RGV 3 en RGV 4, komen uit in de derde divisie. Van de 15 deelnemende teams stromen alleen de beste 4 teams door naar het NK voor clubteams te Oss (16 januari 2020).

Het team RGV 3 bestaande uit, Lonneke Heijink, Marlein Kapers, Lotte de Vrught en Nila Meulman
waren beide plaatsingswedstrijden de sterkste en heeft zich als eerste geplaatst. Ook het team RGV 4 bestaande uit Ayanna Norde, Lotte Mijnen, Jesper Mijnen, Joëlle Leusink en Zsa-Zsa van der Vlugt was zeer sterk op beide wedstrijden en eindigde na twee wedstrijden op een mooie 3e plaats. Zaterdag 16 november is het de beurt aan de springers van de 1e en 2e divisie. Nog een goede wedstrijd en ook zij maken dan een reeële kans om te plaatsen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven