Sfeerverlichting in Rietmolen

RIETMOLEN – Kan Rietmolen nog mooier worden door een andere verlichting in de donkere maanden? Deze vraag werd gesteld binnen de dorpsbelangen-groep Gemeenschap Rietmolen. En om deze te beantwoorden werd een werkgroep, bestaande uit Elly Doove, Rianne Nales, Marleen Hartgerink, Lidwien ten Beitel en Anita de Lange, in het leven geroepen. De dames hebben gezocht naar passende verlichting en leveranciers. Ook zochten ze uit wat er past bij de aanwezige lantaarnpalen en de mogelijkheden voor stroom. En tot slot werd aandacht besteed aan de kosten en verwerven van het benodigde budget.

De werkgroep werd blij verrast door financiële bijdragen van Rietmolenaren en Rietmolense ondernemers. Ook was ze verrast door de positieve houding en medewerking vanuit de gemeente Berkelland. En met enige technische hulp vanuit het dorp is het de werkgroep inmiddels gelukt om de feestverlichting te realiseren en te laten branden!

Wie nu door het dorp rijdt ziet in de kom lantaarnpalen met sfeerverlichting en zijn er rondom de kerk enkele bomen van lampjes voorzien. De verlichting zal voortaan branden in de maanden november, december en januari. Gemeenschap Rietmolen is blij met dit mooie resultaat.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven