Veel nieuwe leden door “December tot remember” voor koor @Seven

RUURLO – Dat het idee van het Ruurlose koor @Seven zo zou aanslaan had niemand gedacht. De animo voor het project ‘December to remember’ was zo groot dat het tien leden tellende koor is uitgebreid met maar liefst dertien vrouwen in de leeftijd van 18+. Het koor werd ruim een half jaar geleden overgenomen door dirigent Lotte Sieverink. Onder het motto ‘meer leden werven’ ontstond vervolgens het idee om een projectkoor te starten waarmee resultaatgericht zou worden toegewerkt naar een concert op 8 december in de Ruurlose Dorpskerk.

Het project ging op maandag 23 december van start en de tien koorleden en de dertien nieuwelingen storten zich sindsdien elke maandagavond op het repeteren van liedjes in het genre van Top 2000 en Kerst. Het programma van ‘December to remember’ wordt aangevuld met toegiften door kleine groepjes, die binnen het projectkoor zijn gevormd. Kaarten voor het concert zijn te bestellen bij Imke Jelier via het e-mailadres [email protected] en kosten vijf euro. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Het concert begint om 16.00 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven