Actiedag van daltonschool Sint Joris uit Borculo

BORCULO – Om stichting Pax Kinderhulp te steunen organiseert de daltonschool Sint Joris uit Borculo een actiedag. Deze dag staat in het teken van het verkopen van eigengemaakte kerstdecoraties (gemaakt door de kinderen), het houden van een verloting en het verkopen van warme dranken. De opbrengst hiervan zal volledig ten goede komen aan stichting Pax kinderhulp. Ook zullen de leerlingen vanaf 08.15 tot 14.30 uur aan een stuk wandelen om de school, dit is mede bekend van de 3FM serious request acties. De leerlingen van de school hebben zich voorafgaand laten sponsoren door familie/vrienden etc. Ook de opbrengst hiervan zal volledig ten goede komen aan Pax kinderhulp.

Wij hebben als school de laatste jaren deel uitgemaakt van het programma van Pax Kinderhulp tijdens het bezoek van de Poolse suikerpatiëntjes, op school hadden we dan een dag vol spel en vertier georganiseerd voor de leerlingen en de bezoekers uit Polen. Altijd een erg leuke dag. Vandaar dat de keuze op dit (lokale) goede doel is uitgekomen.

Waar:
De actie vindt plaats op en rondom het schoolplein van de school, bij slecht weer zullen we ook de speelzaal van de school gaan gebruiken.

Wanneer:
Donderdag 19 december van 08.15 – 14.30 uur. De dag wordt geopend om 08.15 uur door medewerkers van Pax Kinderhulp. ’s Avonds tegen 18.15 uur zullen we op het plein de opbrengst bekend gaan maken en de cheque overhandigen aan de medewerkers van Pax Kinderhulp. Iedereen is deze dag welkom om de kinderen aan te moedigen of om producten te kopen of mee te doen aan de verloting.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven