Aole Safari tijdens midwinterhoornwandeling in Eibergen

EIBERGEN – De Midwinterhoorngroep Eibergen heeft traditiegetrouw weer een fraaie Midwinterhoornwandeling uitgezet voor aanstaande zondag, 22 december. Dit keer is het thema de Aole Roop Safari.

Ervaar ongerepte natuur, rauwe wildernis en prachtige flora, en laat de oeroude klanken van de midwinterhoorn op je inwerken en warm u aan het houtvuur en je bent terug in de oertijd. De start is vanaf het openluchttheater en er kan gestart worden tussen 12 en 14.00 uur. Onderweg bij ……………heeft de Midwinterhoorngroep een stand ingericht, waar iedereen alle informatie kan vinden over de plannen van de Midwinterhoornplantage in
Eibergen.

Je bent dan ook in de gelegenheid deze CO2 vriendelijke actie te ondersteunen door het kopen van een boom. Tijdens de safari ga je natuurlijk weer over paden die normaal niet open zijn voor publiek Er zijn 2 afstanden te wandelen de korte van 6 km en de langere van 12 km. Omdat het een groene safari is zijn er ook een aantal groene verenigingen aanwezig bij de wandeling die je van informatie kunnen voorzien.

Of Jozef en Maria de stal nog op tijd halen is een groot vraagteken, maar mocht je ze
tegen komen wijs hen de weg. Voor de kinderen is er onderweg een rebus op te lossen. Aan het eind van de wandeling kun je nog even over de kerstmarkt rondom en in de Oude Mattheus. Kortom een gezellig dag uit in Eibergen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven