Goede start turnseizoen van Odivaller Jack Bussink

EIBERGEN – Afgelopen zaterdag is in Enschede de eerste turnwedstrijd van district Oost gehouden, waar Jack Bussink uit Eibergen van Odival aan mee deed. Jack behaalde een 16e plaats met een totaalscore van 106.40 punten. In totaal waren er 36 turners ingeschreven op niveau pupil 16. Jack behaalde op vloer en ringen een 6e en een 7e plaats. De turners waren aan elkaar gewaagd en zaten wat punten betreft erg dicht op elkaar.

Lange tijd leek een top 10 plaats te behalen door Jack, maar op sprong ging het wat minder goed. Normaal kan Jack daar goed scoren maar deze keer had hij daar een beetje pech. Jack turnt in de Landelijke 4e divisie turnen heren, een heel hoog niveau voor zijn leeftijd. Een prima prestatie geleverd door Jack Bussink van Odival Eibergen. Turnactiviteiten zijn te volgen op  http://www.odival.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven