Bouwbedrijf te Woerd geeft flink gas in Neede

NEEDE – Bouwbedrijf te Woerd laat trots weten dat de eerste muren staan op plan Hondelink. ”Dit worden twee energie neutrale woningen volgens de nieuwe eisen.” Te Woerd zit niet stil. ”We zijn ook druk bezig bij staalbedrijf Diepenmaat. Tevens hebben we aan de Nieuwstraat en Russchemors ook wat moois neergezet.” Stilzitten zit er dus niet bij voor het bouwbedrijf uit Neede.

Plan Hondelink, aan de zuidwestelijke rand van Neede, heeft zeven kavels. De locatie is een voormalig sportveld. De gemeente Berkelland heeft enkele jaren geleden het initiatief genomen voor een stedelijke inbreiding op de locatie gelegen aan de Hondelinkweg te Neede. Plan Hondelink heeft een bijzondere ligging nabij het buitengebied aan de ene kant en voorzieningen als een sportcomplex en een school aan de andere kant.

Het plan grenst in de zuid- en westzijde aan het buitengebied, aan de noordzijde bevindt zich een school, woningen en enige bedrijvigheid en aan de oostzijde bevindt zich een sportcomplex. (foto’s Bouwbedrijf te Woerd)

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven