Burgemeester opent Bed&Breakfast in Noordijk

NOORDIJK- Bed & Breakfast Borgersteeg opent haar deuren en biedt haar gasten comfort, rust, ruimte en gastvrijheid. Burgemeester Joost van Oostrum was ook aanwezig bij deze opening op vrijdag 3 januari.

“Wij (Jessica en Dennis, en hun kinderen Amy (11) en Jens (8)) hebben met onze B&B ook een soort Ik Vertrek in eigen land gehad. We verhuisden namelijk zo’n 2,5 maand geleden vanuit Den Haag naar Noordijk maar hadden gelukkig niet net zoals in de serie tegenslagen tijdens de verbouwing. Het is voor mij naast een verhuizing ook een carrièreswitch. Tot voor kort was ik in Den Haag leerkracht, maar eigenlijk kom ik met de start van onze B&B terug bij mijn oorspronkelijke opleiding Leisuremanagement. ( vrijetijdskunde) Meteen de dag na aankomst zijn we gestart met de verbouwing van ons woongedeelte en de B&B. Hiervoor hebben we bewust gebruik gemaakt van lokale aannemers zoals Hulzink Bouw, Hengeveld Installatietechniek en Wanink metsel- en tegelwerken. We maken bij de ontbijtje ook gebruik van producten van de lokale ondernemers, die ook net als wij kiezen voor kwaliteit zoals Bakkerij Stroet en het Sprokkelhuuske. Wel zijn we nog op zoek naar andere lokale leveranciers. B&B Borgersteeg heeft een nieuw ruim en comfortabel sanitair en een kitchenette die van alle gemakken is voorzien. Daarnaast geven we aan onze gasten een mooi uitzicht. In de ruime tuin en daarachter de landerijen hebben we al diverse dieren zoals reeën, hazen, steenmarters en eekhoorns voorbij zien komen. De B&B beschikt ook over een woonkamer en twee tweepersoonsslaapkamers. Met mijn half Indische achtergrond zorg ik er graag voor dat onze gasten zich goed op hun gemak voelen. Dit doe ik door de gasten net een beetje extra te geven. Zo hoop ik dat ik ze een warm welkom biedt en een fijn verblijf,” zegt Jessica van B&B Bornsteeg.

Er kan overnacht worden met 1-4 personen. Als men interesse heeft dan kan men contact opnemen via [email protected] of 06-28958349.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven