Ruurlo gaat nog minstens 1 jaar door met Schouten

RUURLO – De technische commissie van v.v. Ruurlo heeft bekend gemaakt dat het contract met hoofdtrainer Wouter Schouten met een is jaar verlengd. Na het raadplegen van de selectie bleek er veel steun en vertrouwen te zijn  in Schouten binnen de Ruurlo 1.

Het ziet er naar uit dat Ruurlo 1 komend seizoen een aantal vaste en ervaren krachten moeten gaan missen. Koen Hoytink, Niek Sprukkelhorst en Maikel Jansen hebben bij de club aangegeven komend jaar lager te willen gaan voetballen. Dat zal betekenen dat de huidige spelers, aangevuld met jeugdspelers, de basis zullen vormen voor Ruurlo 1 in de komende jaren. v.v. Ruurlo denkt dat Wouter Schouten de ideale trainer is om van de huidige selectie, aangevuld met de talentvolle jeugd die er aan zit te komen, een elftal te maken die op het niveau van de derde klasse mee kan.

Die ruimte, en dat vertrouwen wil v.v. Ruurlo Wouter Schouten graag geven. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven