Singlescafé in Berkel Palace Borculo

BORCULO – Zaterdagavond 8 februari 2020 organiseert DatingOost samen met Margreet Dolphijn, eigenaresse van Berkel Palace een singles café voor 45-plussers. Het is geen datingavond. “Dat legt teveel druk”, weet Getty Schepers, matchmaker bij DatingOost. “De avond is een gewone uitgaansavond, maar nu alleen met singles (±45-67jr) die elkaar niet kennen. Wanneer mensen terugkomen ga je elkaar natuurlijk hérkennen. Dat is leuk; dat is ons doel. Op deze manier maak je nieuwe vrienden.”

Een lidmaatschap van de datingsite of vooraf aanmelden is niet nodig.
“Berkel Palace heeft een prachtige grote dansvloer. We hebben een deejay, dus men kan heerlijk dansen. Daar worden mensen vrolijk van. Drie weken geleden waren we in Hengelo (ov) met een singles cafe. Na afloop zei een man dat hij minstens twintig jaar niet op de dansvloer had gestaan. Hij had genoten. Dat is toch geweldig? Het is een besloten avond. Er zijn geen andere gasten. Onze singles moeten zich veilig voelen én welkom. En dat gaat lukken met Margreet Dolphijn als gastvrouw.”

Wat is een singlecafé?
Getty Schepers: “Een fijne, laagdrempelige manier voor het maken van nieuwe contacten en nieuwe vrienden. Persoonlijk ontvangst bij de entree. Er zijn gemiddeld 80 tot 100 gasten op een singles cafe. En natuurlijk allemaal alleenstaand. Wij zijn een datingbureau met eigen datingsite; enkel en alleen voor de single uit het Oosten. Echter, niet iedereen is zoekende, maar wil wel eens een avondje uit. Waar moet je dan naartoe? Er wordt niets georganiseerd voor deze doelgroep. Vandaar deze singles cafés. Iedereen praat met elkaar. In het begin is het even onwennig, maar contact leggen is zo gebeurd. Iedereen zit ‘in hetzelfde schuitje’.”

Zaterdagavond 8 februari 2020 singlescafé (±45-67jr) Berkel Palace, Hambroekweg 8, Borculo. Gratis parkeren voor de deur. Aanvang 20.30 – 24 uur. Entree €12,50 inclusief koffie en hapjes. Voor meer info kan gebeld worden met DatingOost.nl 0546-492899

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven