Sportclub Haarlo begint 2020 met OVM Haarlo-op

HAARLO – Op zaterdag 11 januari 2020 staat de Haarlo-op weer op de agenda. De parcoursen zijn hetzelfde als de vorige edities, de organisatie wil de deelnemers de mooie omgeving van Haarlo laten zien.

De route van 4 km is grotendeels verhard en loopt men een deel langs de Berkel om te finishen op het sportpark. Ook de route van 8 km is deels verhard maar heeft ook deels bospaden. Op deze afstand komt men door het mooie Wolinkbos. De route van 14,3 km heeft alles in zich, fietspaden, zandpaden, bospaadjes, langs houtwallen en kanaaltjes.

Inschrijven kan vanaf 11.45 uur tot 12.45 uur. Voor inschrijven kan ook via http://www.sphaarlo.nl 

Bij voorinschrijven ligt er een startnummer voor je klaar, het inschrijf geld kan contant worden voldaan op de dag zelf. De kosten bedragen voor leden van Sportclub Haarlo 2,50 en voor niet leden 5 euro. Iederen deelnemer ontvangt tegens een consumptiemunt. Alle afstanden start om 13 uur. Na afloop is er voor iedereen een stuk fruit en een energydrankje. Tevens kan er gedoucht worden.

De Haarlo-op in 2019 ging de boeken in als een regenachtige, dat organisatie hoopt dat het weer hun dit jaar beter gezind is.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven