v.v. Reünie erelid Derk Schutten overleden

BORCULO – v.v. Reünie kreeg deze week het droevige nieuws daar haar erelid Derk Schutte was overleden. Derk was maar liefst 79 jaar lid en in de jaren ‘50 en ‘60 speler van Reünie 1, later was hij ook bestuurslid van v.v. Reünie. Derk maakte deel uit van het team dat kampioen werd in de derde klasse en 5 jaar in de tweede klasse heeft gevoetbald.

In 2016 werd Derk gehuldigd voor zijn 75 jarig lidmaatschap van de vereniging. Derk was jarenlang actief betrokken bij de woensdagochtendklusploeg en zorgde in zijn stofjas ervoor dat o.a. alle kleine (timmer)klusjes zoals het plaatsen van nieuwe sloten in de deuren vakkundig werden uitgevoerd. Voor aanvang van het voetbalseizoen zorgde Derk ervoor dat alle lijnen keurig op het veld stonden. Tot vorig jaar bezocht Derk elk weekend op zaterdag trouw de jeugdwedstrijden waarbij zijn grote belangstelling uit ging naar het team waar zijn kleinzoon Flin de keeper was. Ook op de zondag kwam Derk op zijn fiets de thuiswedstrijden van o.a. Reünie 1 bezoeken.

Reünie zal Derk herinneren met veel respect voor alles wat hij voor de club  deed, als een echte clubman die het beste voor had met de vereniging. Een rustige, betrokken man, met veel voetbal inzicht die gemist gaat worden. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven