Bas Nijhuis te gast bij FC Eibergen

EIBERGEN – FC Eibergen organiseert op maandag 2 maart a.s. een sponsoravond voor al haar sponsorrelaties. Voor deze sponsoravond heeft de sponsorcommissie van FC Eibergen toparbiter Bas Nijhuis weten te strikken. Hij vertelt tijdens deze avond graag over zijn loopbaan als scheidsrechter op internationaal topniveau. Welke overeenkomsten zijn er tussen ondernemen en het leiden van een voetbalwedstrijd? Met welke uitdagingen krijgt hij als arbiter te maken? Wat kunnen arbiters en ondernemers van elkaar leren? Thema van deze avond is “Laat u niet terugfluiten!”.

De ervaringen en anekdotes van Bas Bijhuis staan garant voor een interessante en gezellige avond. Uiteraard is deze sponsoravond voor sponsoren geheel gratis en is dit een ideale gelegenheid om contacten te onderhouden met andere ondernemers die onze vereniging een warm hart toedragen.

De sponsoren zijn per brief uitgenodigd voor deze sponsoravond. Inloop is op maandag 2 maart a.s. tussen 19.45 en 20.00 uur in ons clubgebouw aan de Rietmolenseweg 5 te Eibergen. Aanmelden kan nog per email aan [email protected]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven