‘Film ‘Oh Lucy! te zien in Bibliotheek Ruurlo

RUURLO – Op vrijdagavond 28 en zaterdagavond 29 februari, vanaf 20.00 uur, vertonen de vrijwilligers van CINEbieb de film ‘Oh Lucy!’ in de Bibliotheek Ruurlo. Iedereen is van harte welkom! De toegangsprijs is €6,00 en leden van de Bibliotheek krijgen een euro korting.

Oh Lucy!
Veertiger Setsuko is een eenzame kantoorslaaf in Tokio, die opleeft van een onconventionele cursus Engels. Wanneer de knappe Amerikaanse leraar onverwacht terugkeert naar San Diego, besluit ze hem te volgen. Dit speelfilmdebuut van regisseur Hirayanagi is een bewerking van haar gelijknamige korte film, die wereldwijd in de prijzen viel.
Regisseur: Atsuko Hirayanagi
Met: Shinobu Terajima, Josh Hartnett, Kaho Minami, Kôji Yakusho, Shioli Kutsuna, Megan Mullally

Twee filmavonden
De afgelopen periode is gebleken dat er bijzonder veel belangstelling is voor de films van CINEbieb in Ruurlo. Daarom heeft de Bibliotheek Oost-Achterhoek, in samenspraak met de vrijwilligers, besloten om een extra filmavond in te lassen. Twee kansen dus om een heerlijke filmavond te bezoeken!

Programma en kaarten reserveren
Onder de naam CINEbieb vertonen vijf vestigingen van de Bibliotheek Oost-Achterhoek in de wintermaanden maandelijks filmhuisfilms. In elke deelnemende vestiging liggen boekenleggers met het complete programma. Wilt u het totale overzicht van alle films zien, dan kunt u terecht op http://www.oostachterhoek.nl/cinebieb
Toegangskaartjes voor de films zijn te koop op bovengenoemde website. De toegangsprijs is € 6,00, leden van de Bibliotheek Oost-Achterhoek krijgen een euro korting.

Na de film wordt u een consumptie aangeboden en kunt u onder het genot van dit drankje nog even gezellig napraten.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven