3D-concert muziek, beeldende kunst én poëzie in Ruurlo

RUURLO – Op zondag 22 maart vindt het allereerste 3D-concert plaats in Kulturhus Ruurlo. Een 3D-concert is een samenspel van muziek, beeldende kunst en poëzie, drie dimensies dus. Aanvang van het concert is 15.00 uur. Het adres van Kulturhus Ruurlo is Nieuwe Weg 5 in Ruurlo.

Beeldend kunstenaar Miriam van der Linden maakte een zestal kunstwerken geïnspireerd op muziek vertolkt door Jacqueline Snel. Woordkunstenaar Dirk Engelage schreef er gedichten bij.  Tijdens dit 3D-concert kijken bezoekers eerst naar één van de kunstwerken. Vervolgens wordt de muziek uitgevoerd die als inspiratiebron diende voor dat kunstwerk. Daarna volgt de voordracht van het gedicht , gebaseerd op de muziek én het kunstwerk. Elke sessie wordt afgerond met een korte toelichting op het kunstwerk. De voorstellingen zijn ook te zien en te horen in de Oude Ettense Kerk in Etten op 28 maart, aanvang 20.00 uur; in de Boskapel in Laag-Soeren op 29 maart, aanvang 15.00 uur en in de Gasthuiskerk in Doesburg op 3 april, aanvang 20.00 uur.

Kom kijken, luisteren en genieten van deze unieke voorstellingen! De toegang bedraagt €12,50 inclusief consumptie. Reserveren is mogelijk via [email protected] of 06 44 205992. Voor meer informatie: http://www.snelopgitaar.nl/agenda

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven