Bordspellenmiddag in Eibergen: brengt liefhebbers uit heel Berkelland bij elkaar

EIBERGEN – Op zondagmiddag 15 maart wordt er in de kantine van de Pickerhal een spelletjesmiddag georganiseerd. Met het ‘’bring your own board game’’ concept is iedereen vrij om zijn of haar eigen bordspel mee te nemen en aan elkaar te introduceren. Alle spelletjes die je aan tafel kan spelen zijn welkom; ongeacht moeilijkheidsgraad, leeftijd, genre of aantal spelers. De entree is gratis en consumpties zijn aan de bar te krijgen op eigen kosten.

De spelletjesmiddag is opgezet om bordspellenliefhebbers uit heel Berkelland bij elkaar te brengen. ‘’Iedereen die het leuk vindt om mee te doen mag aanschuiven,’’ zegt Leonieke, organisator van het evenement. ‘’Het leuke van deze middag is dat iedereen zijn eigen bordspel mee kan nemen en zo ook nieuwe spellen kan leren kennen!’’

Dus of je nou liever de woordkunstenaar uithangt bij Scrabble, hotels bouwt bij Monopoly of land verovert in Catan, er is voor ieder wat wils. Vanaf 13:00 is iedereen welkom om aan te sluiten met zijn of haar favoriete bordspel!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven