Extra voordelige (gezins)abonnement(en) zwembad De Meene

RUURLO – De vaste abonnementhouders zaten er vast al op te wachten want maart is traditioneel de maand van de zwembadkrant en het bestellen van zwemabonnementen voor het nieuwe zwemseizoen van het Ruurlose recreatiebad De Meene. Sinds begin maart kunnen via de website www.zwembad-demeene.nl weer abonnementen besteld worden.

Niet alleen persoonlijke maar (in tegenstelling met wat in de zwembadkrant staat) ook gezinsabonnementen kunnen online tegen extra voordelige tarieven worden aangeschaft. De voorverkoopdagen die plaats zouden vinden op dinsdag 14 en donderdag 16 april komen helaas, vanwege de genomen maatregelen om het coronavirus tegen te gaan, te vervallen. Een ander begrijpelijk maar vervelend gevolg van de door de regering genomen maatregelen is dat het zwembad op 25 april niet open kan gaan. Het bestuur van Stichting Zwembad Ruurlo heeft daarom besloten de voordelige voorverkooptarieven te laten gelden tot en met de eerste dag van de opening; hopelijk rond 1 juni. Mensen die hun abonnement niet online willen of kunnen aanschaffen kunnen dus ook op de openingsdag profiteren van het voorverkoop-voordeel.

Extra voordelige (gezins)abonnement(en) kunnen besteld worden via www.zwembad-demeene.nl. Het bestuur van Stichting Zwembad Ruurlo zal er samen met het personeel en de zo gewaardeerde vrijwilligers voor zorgen dat het zwembad zo snel mogelijk na het groene licht van de regering open zal gaan. Veer meer informatie: zie de website www.zwembad-demeene.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven