Finale plaatsen voor de turnsters van NGV Neede

NEEDE – Op zaterdag 7 maart turnden 6 turnsters uit de 4e divisie van NGV Neede hun 3e plaatsingswedstrijd te Didam. Tijdens deze wedstrijd konden de turnsters een plek bemachtigen voor de regiofinale. Instapper Laura Barendregt werd keurig 11e. Bij de Pupillen 1 mocht Lyra Seijger weer het zilver in ontvangst nemen en Tessa Bolster werd 12e. Artemis Clark werd bij de Pupillen 2 19e. Helaas kon Merle Molenveld vanwege een blessure niet meedoen. Jeugd 1 turnster Isa Voortman heeft een mooie 8e plaats weten te behalen. Bij de Jeugd 2 heeft Paula Janssen een 15e plaats weten te behalen. Met deze goede resultaten hebben Laura, Lyra, Tessa, Artemis en Isa zich weten te plaatsen voor de regiofinale op 4 april te Winterswijk.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven