Vertraging brieven inventarisatie woonsituaties buitengebied

BERKELLAND – In BerkelBericht van 18 maart heeft de Gemeente Berkelland je laten weten dat ze starten met het versturen van brieven naar adressen die onderdeel zijn van de inventarisatie van de woonsituaties in het buitengebied. In verband met het Coronavirus is helaas inmiddels duidelijk geworden dat het niet mogelijk is deze, meer dan 1.000, brieven op dit moment zorgvuldig te versturen. Bij de gemeente stellen ze alles in het werk om de brieven zo snel mogelijk te versturen. Op dit moment kunnen ze nog niet zeggen wanneer dat exact zal zijn.

Heb je echt dringende vragen over je eigen woonsituatie, neem dan per mail contact met de Gemeente Berkelland op via [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven