Bezorger van de dag: Dierenspeciaalzaak Hartman-Stroet Eibergen

EIBERGEN – Dierenspeciaalzaak Hartman – Stroet in Eibergen heeft haar winkel gewoon geopend. Uiteraard wordt er gewerkt volgens de richtlijnen van het RIVM. Je kunt dus volledig veilig de producten voor je huisdier aanschaffen. Wil je nu toch liever niet naar de winkel komen, dan wordt de mogelijkheid geboden om de producten aan huis te laten bezorgen. Bij een minimaal bestelbedrag van 25 euro wordt je bestelling in Eibergen en omgeving gratis aan huis gebracht. Bestellen kan simpel door even te bellen naar 0545-471319 of het sturen van een e-mail, doe dit naar [email protected] Betalingen kunnen dan via een bankoverschrijving of door middel van een tikkie. Tevens heeft men een pick-up point. Je kunt dan je bestelling doorgeven, via de telefoon of e-mail. Dit kan elke dag tot 15 uur, vervolgens krijg je een tikkie en kun je je bestelling afhalen tussen 16.00 en 18.00 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven