Bezorger van de dag: Echte Bakker en Keurslager Boenders

EIBERGEN – Boenders heeft haar bestelsysteem uitstekend op orde. Via een webshop kun je je bestelling doorgeven en je producten thuis laten bezorgen. Er wordt bezorgt in een straal van 7 kilometer rondom Eibergen. Bezorgen kost 1,75, maar bij een bestelling boven de 25 euro komt men gratis bij je aan huis. Bij Echte Bakker en Keurslager Boenders kun je je brood en banket en je vers vlees bestelling combineren. Op deze manier kun je eenvoudig aan die 25 euro komen. Boenders maakt in eigen keuken verse maaltijden, uiteraard zijn deze ook online te bestellen. Boenders speelt altijd in op de veranderende omstandigheden, daarom gaat de winkel vanaf nu ook elke zondag open. Van 9.00 tot 13.00 uur kan de klant elke zondag terecht voor verse broodjes, ambachtelijke vleeswaren of barbecue vlees. Boenders heeft speciaal voor de zondag een actie bedacht. Vier harde broodjes, twee croissantjes, verse jus d’orange, twee gekookte eitjes en een halve (warme) grillworst of 100 gram vleeswaren naar keuze voor 10 euro.

Wil jij gebruik maken van de bezorgservice van Boenders kijk dan op http://webshop.boenders.echte-bakker.nl en https://bestellijst.boenders.keurslager.nl/ 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven