Bezorger van de dag: Harry’s Snackcounter

EIBERGEN – Sinds de strenge maatregelen van kracht zijn heeft Harry’s Snackcounter “Bezorgservice en Drive Thru”. Je kunt je bestelling online of telefonisch doorgeven via 
www.harryssnackcounter.nl of
0545-471742. Als je je bestelling zelf komt ophalen dan kun je via de “Drive-Thru” aan de zijkant van de zaak. Let op, er kan alleen contactloos worden gepind. Wil je je bestelling laten bezorgen dan kun je enkel online bestellen, je betaald dan via IDeal. Harry komt dan per auto of op de elektrische fiets naar je toe. Deze fietsen heeft men geregeld via Scharrenborg 2 Wielers. Harry’s Snackcounter heeft zelfs een eigen bestel app, gratis te downloaden voor iOS en Android. Harry’s Snackcounter is eerste Paasdag gesloten, maar tweede Paasdag geopend van 15.00 tot 20.00 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven