Bezorger van de dag: Keurslager Kuenen Ruurlo

RUURLO – De Paasdagen staan voor de deur. Dat zijn elk jaar weer drukke dagen voor slagers, maar ook de paasdagen zullen dit jaar anders zijn dan normaal en massaal thuis in familiekring worden gehouden. Keurslager Kuenen in Ruurlo is er al helemaal klaar voor. “Wij hebben voldoende keuze voor de paasdagen wat dacht je van de smulsteen, smikkelsteen, een opgemaakte salade, een hapjesplank, lekker barbecueën of zelf in de keuken aan de slag?” Op de website http://www.kuenen.keurslager.nl  kan het hele assortiment worden bekeken. Bestellingen kunnen eveneens via deze site worden gedaan, daar kan gekozen worden voor de optie bezorgen. Keurslager Kuenen is ook actief op Facebook, daar worden meerdere keren per weer heerlijke suggesties aangeboden. Deze week is er bijvoorbeeld een monchourolletje als special. De winkel is overigens ook gewoon geopend, daar introduceert men met Pasen een “pick-up” point.

“Om wachtrijen te voorkomen kunnen klanten het beste gebruik maken van onze Paas-bestellijst of online bestellen en de mogelijkheid om je bestelling op te halen of te laten bezorgen! De bestellingen worden op een andere plek afgegeven dan in de winkel namelijk aan de achterzijde van ons pand je hoeft dus niet in de winkel te komen.
Je kunt ook gewoon in de auto blijven zitten,wij plaatsen de bestelling in je auto. Je kunt de bestellingen contant en met pin betalen.”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven