Boerendrive in Geesteren

GEESTEREN – Zondag 3 mei organiseert Beleefboerderij De Melktap en Janet’s KEETering een Boerendrive op het erf van Beleefboerderij De Melktap, Nettelhorsterweg 21 te Geesteren (Gld). Met de auto langs de koeien over het boerenerf met onderweg informatie over het boerenleven. Aan het eind van de route kunt u bij De Melktap diverse streekproducten kopen zoals boerderijmelk, eieren, worst enz. en een compleet pannenkoekenpakket voor de actieprijs van € 10,00. Iets verderop de route staat Janet’s KEETering pannenkoeken te bakken. De pannenkoeken worden gebakken van verse boerderijproducten. De mensen kunnen de pannenkoeken kopen om mee naar huis te nemen, het is niet mogelijk de pannenkoeken op deze locatie te nuttigen.
“We zullen ons houden aan de RIVM richtlijnen”. zegt Wily Erinkveld “De entree van de Boerendrive Geesteren is aan de Oude Nettelhorsterweg en men verlaat Beleefboerderij De Melktap via de Nettelhorsterweg, dit alles wordt geregeld via verkeersregelaars. We hopen op een mooie opkomst.”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven