Coronavirus in De Meergaarden Eibergen

EIBERGEN – ​Ondanks alle goede voorzorgmaatregelen zijn de afdelingen Klaproos en Hortensia van Livio locatie De Meergaarden  in Eibergen helaas  getroffen door het coronavirus. Op dit moment is er bij meerdere bewoners van deze afdelingen een vermoeden dat ze besmet zijn met het coronavirus, of is het virus vastgesteld. 

Extra maatregelen

“Vanzelfsprekend doen wij er alles aan om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen en onze bewoners en collega’s zo goed mogelijk te beschermen. Helaas dwingt de situatie ons om extra ingrijpende maatregelen te nemen.” aldus Livio

Afdelingen tijdelijk in isolatie

“Wij zijn genoodzaakt om beide afdelingen tijdelijk te isoleren van van de rest van de locatie. Helaas hebben we dit besluit  moeten nemen om verdere verspreiding van het coronavirus op Livio locatie De Meergaarden te voorkomen.”

Alle bewoners van de afdelingen Klaproos en Hortensia zijn persoonlijk en middels een brief over de situatie geïnformeerd. Bewoners van deze afdeling wordt gevraagd om hun appartement tijdelijk niet meer te verlaten. Er worden met alle bewoners individuele afspraken gemaakt over o.a. boodschappen en de was, om deze vervelende situatie zo prettig mogelijk te laten verlopen. 

Overige bewoners van De Meergaarden zijn middels een brief van de situatie op de hoogte gesteld.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven