De Zonnebloem Neede deelt boeketten uit

NEEDE – De afgelopen dagen heeft de Zonnebloem Afdeling Neede haar gasten verblijdt met een kleurrijk boeketje bloemen, verzorgd door John en Jolanda van het Bloemenhoekje. Daarnaast werden er 12 boeketten tulpen, die waren geschonken door de Rabobank Noord en Oost Achterhoek, bezorgd bij Sensire De Bloesem, Estinea en Livio kleinschalig Wonen aan de Troelstrastraat. “Juist nu vinden we het belangrijk om de gasten toch te laten weten dat we aan ze denken . En hopen hen met een vrolijk boeket toch nog een beetje fleurigheid te geven in deze spannende tijd”. aldus het bestuur. “De gasten reageerden allemaal enthousiast op deze verrassing . Samen moeten we het volhouden. We hopen dat we onze gasten snel weer kunnen bezoeken en weer samen kunnen gaan genieten van onze gezellige activiteiten”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven