Digitaal paaseieren zoeken met Nieuws uit Berkelland

BERKELLAND – Waar we normaal met Pasen allerlei activiteiten hebben, zitten we nu thuis. Geen paasvuur, geen muziekconcert en niet naar de woonboulevard. Daarom heeft Nieuws uit Berkelland vandaag de paashaas op pad gestuurd. Onze haas heeft overal eieren verstopt. Daar waar je normaal de eieren moet zoeken, draaien wij het juist om. De eieren zijn goed zichtbaar, maar waar liggen ze? Raad de tien locaties waar onze haas is geweest. Stuur ze vervolgens per e-mail naar [email protected] Onder de goede antwoorden verloten we een aantal leuke prijzen! Let op de paashaas heeft er een aantal hele moeilijke locaties tussen gezet, dus ook al weet je niet alle locaties, stuur je antwoorden toch in. Wij denken dat niemand er tien goed zal hebben. Verras jij ons?

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven