Geen zomerfeest in Geesteren

GEESTEREN – In Geesteren verzorgt de Oranjevereniging om het jaar een zomerfeest. Dit jaar zou er ook een feest plaats vinden, maar het bestuur heeft besloten om de editie van 2020 ter verplaatsen naar 2021. Hieronder het volledige bericht:

“Het zijn uitzonderlijke tijden, met maatregelen die ons allen raken. Iedereen werkt thuis, we gaan alleen naar buiten als het nodig is, woonzorgcentra en verpleeghuizen zijn gesloten en we houden ons aan de 1,5 meter afstand. Het brengt onzekerheid met zich mee en kan ook beangstigend zijn.

Zolang er geen vaccin tegen dit verschrikkelijke virus is gevonden, zullen allerlei maatregelen van kracht blijven, die het feitelijk onmogelijk maken een feest te organiseren. Minder dan 100 man en 1,5 meter uit elkaar zijn niet de elementen die bijdragen aan een geslaagd feest. Op dit moment lijkt het in Geesteren nog betrekkelijk goed te gaan, maar mocht de besmetting ook hier toeslaan dan is de impact groot. De gezondheid van ons allen is het allerbelangrijkste.

In overleg met alle betrokken partijen hebben we, alles overwegende, helaas moeten besluiten om het Oranjefeest 2020 door te schuiven naar 9 t/m 11 juli 2021.

Kortom; dit jaar geen Oranjefeest in de geplande opzet. We gaan naar juli 2021.

Blijf gezond. Zorg goed voor jezelf en elkaar.

Met vriendelijke groet,
Bestuur Oranjevereniging Geesteren”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven