Online raadsvergadering verloopt chaotisch door fractie OBL

BERKELLAND – Dinsdag 14 april stond er een raadsvergadering op de agenda. Deze werd niet zoals in maart afgelast wegens de Corona crisis, maar zou online plaats vinden. Even na 19.30 uur opende de voorzitter van de raad, Joost van Oostrum, de vergadering. Kort na het begin van de vergadering kwam er echter een flinke kink in de kabel. De Ondernemend Berkelland raadsleden Bennie Morssink en Fred van der Holst kregen de digitale snelweg niet onder controle. Van Oostrum zat met een koptelefoon op om via de telefoon met de heren te communiceren, maar ook dit bleek niet te werken. De vergadering lag lange tijd stil. Hierna ging men wel door met de hamerstukken. In de tussentijd werd er alsnog  verbinding gemaakt met de computer van OBL fractievoorzitter Bennie Morssink en kon de vergadering volledig worden hervat. Hierna verliep de digitale vergadering zonder verdere problemen. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven