Openluchttheater Eibergen: Hoe nu verder?

EIBERGEN – Het kabinet heeft besloten dat alle vergunningplichtige evenementen tot september zijn verboden. Dit betekent een streep door een aantal optredens in het Openluchttheater  Eibergen. “Wij proberen het door te schuiven naar, als dit kan, september, of anders volgend jaar. Dit vergt de nodige tijd en energie. Er moet eerst gekeken worden naar de uiteenlopende contractovereenkomsten die destijds zijn aangegaan. Daarnaast moeten de artiesten nog veel meer optredens doorschuiven. Dus het prikken van een nieuwe datum vergt veel overleg.” laat het bestuur weten.

“Wij vragen jullie vriendelijk ons even de tijd te gunnen en proberen 6 juni de nieuwe programmering klaar te hebben. Hopelijk met nog enkele optredens in september. De rest willen we doorschuiven naar 2021. Wij zullen dit uitvoerig met jullie communiceren, inclusief alle vragen over refunding. In de tussentijd proberen wij in deze moeilijke tijd toch iets positiefs door te geven met ons ‘Buitengewoon Podium’”.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven