Oud papiercontainers in Beltrum tussendoor leeggehaald


BELTRUM – Net als in andere plaatsen was het in Beltrum vandaag ook razend druk tijdens de oud papier drive-inn. De organiserende verenigingen, Rhumtas en het Beltrums Mannenkoor, hadden wellicht geen rekening gehouden met zo’n grote toeloop. Tussen 10 en 11 uur kwam Remondis al twee containers ophalen om te legen, deze zijn naderhand weer terug gezet. De verenigingen hoopte dat mensen de moeite zouden nemen om het papier dit keer zelf te brengen, in plaats van dat het bij hun voor de deur werd opgehaald. Die oproep was niet tegen dovemans oren gericht. Het was razend druk, mensen werden zelf tussendoor opgeroepen om, als het druk was, op een later tijdstip terug te komen. In Gelselaar en Eibergen zagen we een zelfde soort taferelen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven