Pizzatrain bij Café de Stier

EIBERGEN – Pizzatrain wil Café De Stier graag steunen door donderdag 16 april tussen 17.00 en 19.30 uur in Café De Stier pizza’s te bereiden voor afhaal en bezorging. Pizzatrain is een cateringbedrijf op het gebied van de Italiaanse keuken. De beide heren van Pizzatrain, René en Rob, hebben in 2011 hun opleiding tot pizzabakker bij de Siciliaanse leermeester Francesco Santocano in Londen gevolgd.

Bestellingen kunnen vóór woensdag 15 april tot 22.00 uur worden geplaatst via e-mail: [email protected] of per telefoon: 0640742249. Bij bestelling dient men duidelijk het gewenste tijdstip aan te geven én of men de pizza’s (contactloos) wilt laten bezorgen of zelf afhaalt.

Bezorging is uitsluitend binnen Eibergen. Betalingen bij voorkeur contant. Pinnen is bij bezorging niet mogelijk.

Er kan gekozen worden uit de volgende pizza’s à €10,-:

– Margherita

– Margherita met pepperoni

– Roma (salami, paprika, ui)

– Cappriciosa (champignons, ham, olijven)

– Napolitane (ansjovis, kappertjes, olijven)

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven