Reurpop verplaatst naar 2021

RUURLO – Het volgende evenement heeft bekend gemaakt dat het niet doorgaat. Reurpop verplaats de 2020 editie naar 2021. “Het is de moeilijkste beslissing die we in onze historie hebben moeten maken, het besluit tot het verplaatsen van Reurpop 2020. De wereld staat op zijn kop en wij vinden het niet verantwoord om onze 13e editie dit jaar door te laten gaan. De gezondheid van onze vrijwilligers en bezoekers is het belangrijkste dat telt. Daarbij is de druk op (lokale) overheden groot. Wij willen daarom in ieder geval onze verantwoordelijkheid nemen. Er zijn op dit moment simpelweg andere prioriteiten.” aldus de organisatie.

“Sinds begin september zijn we als organisatie, samen met een tiental commissies, bezig met de voorbereidingen voor Reurpop 2020. Het is spijtig om te moeten concluderen dat we dit jaar geen festival neer kunnen zetten. Aan de andere kant is bij ons het glas half vol. We gaan in voorbereiding op Reurpop 2021 en beloven dat we er alles aan doen om daar een geweldige editie van te maken!”

Foto: Velen kochten tijdens de Nachtoele actie al kaarten voor Reurpop. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven