Terug in de tijd: Treinstation Rietmolen

RIETMOLEN – Op de facebook groep Oud Rietmolen delen leden leuke foto’s en artikelen uit vervlogen tijden. De redactie viel een post van Stanly ten Dam op. Deze wilden we graag met je delen. “Een stukje terug in de tijd. Deze stopplaats inclusief wachtershuisje stond op de plek waar ik ben opgegroeid…. tegenover de DAR. Stopplaats Rietmolen was een halte aan de voormalige spoorlijn Doetinchem – Hengelo GOLS tussen Neede en Haaksbergen. De stopplaats bij het dorp Rietmolen was geopend vanaf de opening van de lijn Winterswijk – Neede – Hengelo / Enschede van de Geldersch-Overijsselsche Lokaalspoorweg-Maatschappij op 11 januari 1885 tot aan de sluiting van het tracé Neede – Haaksbergen op 3 oktober 1937. Deze foto hing altijd bij ons thuis en krijgt nu een mooi plekje in de nieuwe woning van pa en ma.” aldus Stanly.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven