Uitstel van de jaarlijkse excursie van de Historische Kring Eibergen

EIBERGEN – Ten gevolge van de coronacrisis is de jaarlijkse excursie van de Historische Kring Eibergen uitgesteld. De bustocht begint om 08.00 uur in Eibergen en gaat dan, via een koffiestop, naar Lemmer waar het imposante Woudagemaal (grootste nog werkende gemaal ter wereld) wordt bezocht. Dan volgt een bezoek aan het Jopie Huisman museum en een kijkje in het Friese Workum. Alvorens de thuisreis wordt aanvaard volgt dan nog een diner in Den Ham. Rond 21.30 uur verwacht men dan weer terug te zijn in Eibergen. Deze tocht was aanvankelijk gepland op 13 mei van dit jaar. Door de coronacrisis is de kring genoodzaakt de datum te verzetten naar woensdag 14 oktober 2020.

Gevolg van deze wijziging is dat enige geboekte plaatsen werden geannuleerd. Zodoende is er nog mogelijkheid zich voor € 60.00 in te schrijven voor deelname aan de tocht. Lidmaatschap van de Historische Kring is daarvoor géén voorwaarde.

Belangstellenden voor deelname aan deze excursie kunnen nadere informatie vragen en/of zich aanmelden bij de heer H. Floors, telefoonnummer 053-5727262 / e-mail [email protected] of bij mevr. G. Klein Willink-Odink, telefoonnummer 0545-473314 / e-mail [email protected].
Nadere informatie is ook te vinden op onze website http://www.historischekringeibergen.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven