Adviescommissie Berkellands Naoberfonds nog actief

BERKELLAND – In deze periode van beperkt sociaal contact, reageren de ideeëndokter en de adviescommissie van het Berkellands Naoberfonds nog steeds op subsidieaanvragen voor het Berkellands Naoberfonds.

Subsidieaanvragen
Tijdens een videovergadering heeft de adviescommissie Berkellands Naoberfonds vorige week geadviseerd om 2 projecten niet te honoreren vanuit het Berkellands Naoberfonds, omdat ze te weinig vernieuwend waren voor Berkelland en het initiatief te weinig direct vanuit inwoners kwam.

Spreekuur ideeëndokter telefonisch of via e-mail
Elke vrijdag houdt ideeëndokter Johan Godschalk nog steeds van 9.00 tot 12.00 uur spreekuur. Vanwege de coronamaatregelen is dit nu niet ‘live’ in het gemeentehuis van Berkelland, maar telefonisch of via de e-mail.

Mogelijkheden Berkellands Naoberfonds
Heeft u ideeën voor een mooi project, dat goed is voor de leefbaarheid, draagvlak heeft in de buurt, vernieuwend en duurzaam is en waaraan veel inwoners meewerken? Bezoek dan het (digitale) spreekuur van de ideeëndokter en dien in overleg met hem een subsidieaanvraag in voor het Berkellands Naoberfonds. U kunt contact met hem opnemen, via [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven