Anytime Fitness Open Air gaat van start op industrieterrein in Neede

NEEDE – Goed nieuws voor de fanatieke sporter uit Neede en omgeving.  Annytime Fitness heeft een akkoord met Berkelland Verhuur aan de Industrieweg 15 in Neede om hier een buitenlocatie te openen, deze locatie is volgens de sportschool helemaal goedgekeurd, dus gaat men er vanaf vol nieuwe energie beginnen aan open air lessen! Er zal op deze locatie onder andere een circuittraining, bootcamp en vrije fitness worden aangeboden. Alle leden hebben via de mail meer informatie ontvangen.

“De gezondheid van de sporters en trainers staat natuurlijk voorop, daarom zijn er een aantal dingen waar de deelnemeners rekening mee moeten houden:
• Heb je klachten (hoesten, niezen of koorts), blijf dan thuis!
• Je houdt voortdurend 1,5 meter afstand tot je medesporters.
• Bij aankomst desinfecteer je jouw handen bij de ingang, hier staat een zuil klaar.
• Desinfecteer alle materialen die je gebruikt zowel voor als na gebruik en leg deze aan het einde weer op de plek die door de instructeur wordt aangewezen.
We zijn natuurlijk super blij dat we weer sporters kunnen ontvangen en kijken er naar uit Anytime Fitness Open Air een groot succes te maken! Dit kan alleen zolang we dit samen op de voorgeschreven manier invullen”. zo laat de sportschool weten. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven